Per Nadal sempre ens agrada felicitar les festes a les famílies amb una postal que incorpori fotografia i dibuix dels nens fet amb tauletes. La fotografia la retallen ells i així practiquem la motricitat fina. Incorporem la seva veu amb els codis QR.

Una mostra de P3 és aquesta:

Aquest darrer curs també vam fer una postal gegant per a penjar a l’escola. Els nens i nenes de P5 van decorar unes lletres amb l’app Duddle Budy.

Els nens i les nenes de P5 sovint es disfressen utilitzant les tauletes per modificar fotografies. Dibuixen a sobre de la foto, la retallen i l’enganxen en una altra foto… Quan van fer un projecte de Viquings van disfressar-se’n.

També van convertir-se en caganers per Nadal com podeu veure en aquest vídeo:

Postal de Nadal feta amb tauletes
Etiquetat a:                    

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *