Veure més fotos

Durant aquesta setmana passada hem viscut amb molta intensitat la Setmana de la Ciència dintre de la comunitat educativa Virolai. Com cada any aprofitem aquestes dates per fer de la ciència una festa i tothom s’implica. Aquests dies hem pogut veure l’escola plena d’estudiants fent activitats de ciència, els grans ensenyen als petits i no és inusual veure petits ensenyant els més grans. Els menuts d’infantil han après les propietats de la llum a través del joc, han creat volcans aprenent química i van descobrir la gravetat. Una experiència molt enriquidora ha estat la col·laboració entre els diferents centres de la família Virolai: Petit, Grimm, Reina Elisenda i Virolai. Estudiants d’un centre anaven a compartir els seus coneixements amb els dels altres i va ser molt bonic i estimulant de veure. Volem agrair la implicació tant dels alumnes com dels mestres en l’organització d’aquestes activitats. També volem agrair la participació del Dr. Claudi Mans en l’assessorament per a la preparació d’alguns dels experiments i per la seva fantàstica exposició sobre els colors de l’arc de Sant Martí.

Setmana de la Ciència

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *