El Blue-Bot és un robot que es pot programar amb un teclat que porta a sobre o amb una tauleta, ja que es pot comunicar per bluetooth. La programació d’aquest robot permet treballar l’odometria, es a dir, l’estimació de la posició d’un vehicle a partir de la informació de la rotació de les rodes i el canvi de posició.
Amb aquest robot plantegem jocs a partir de P3 per a treballar conceptes de matemàtiques, lectoescriptura, reconeixement d’emocions, vocabulari d’anglès, memòria i atenció, … Fem un taller de robòtica especific per P3 un cop a la setmana i un altre de grup mixt de P4 i P5 també un cop per setmana en grups reduïts.

Però també ens serveix per crear les seqüències d’una història i d’aquesta manera potenciar la creativitat i el treball d’equip per entre tots fer viatjar a la Blue-Bot pel taulell alhora que verbalitzem allò que hem pensat que volem que faci. Fins i tot hem disfressat la robot!

Enllaç amb el bloc de P5

Programem amb el Blue-Bot
Etiquetat a:                

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *